Voorpagina

Seniorenjournaal en

Haagse Dingen maken

samen een Stads Journaal


Het stadsjournaal 'Haagse Dingen' helpt het Senioren Journaal bij het samenstellen van de wekelijkse journaals.


Eindredacteur Dennis Simonis, verantwoordelijk voor 'Haagse Dingen', is ook werkzaam bij het Senioren Journaal. Dennis filmt, monteert en helpt de vrijwilligers.


Met zijn ervaring blijft op deze manier de hoogste kwaliteit gewaarborgd en worden via televisie en websites mooie, leuke, informatieve en interessante programma’s voor alle Hagenaars gemaakt.


Het laatste nieuws en nieuwe

reportages zijn buiten de 

gebruikelijke zendtijd te zien

op de websites van het

Senioren Journaal en

'Haagse Dingen'.

Programmaoverzicht van de komende weken 

Afspeellijst Haagse Dingen


In deze video verzamellijst kunt u de uitzendingen

en reportages zien van de afgelopen weken/maanden...

Uitzendingen

Haagse Dingen iedere

zondag- en maandagmiddag


Tussen 15:30 en 16:00 uur


Op: Info Thuis,

Ziggo Digitaal 34

Caiway 66...


Wilt u niet wachten, dan kunt u de reportages en uitzendingen bekijken via ons videoarchief

www.haagsedingen.nl

of via

www.seniorenjournaal.org

Op zoek naar nieuws uit de regio


Wij van Haagse Dingen zijn altijd op zoek naar bijzondere activiteiten die mensen op diverse leeftijden kunnen doen. Uw activiteiten zouden wij graag aan onze kijkers laten zien. Het videoverslag komt dan op onze site. Zou u hier aan willen meewerken, neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier... Tijdens het maken van de reportages houden we altijd rekening met de mensen, die niet in beeld willen of kunnen... 

Anita Poolman


Anita Poolman is een tijdje geleden als vrijwilliger bij het team van het Senioren Journaal gekomen. Hier is zij actief als o.a. omroepster. Iets wat zij graag voor ons doet. Anita hebben wij een paar jaar geleden bij het opnemen van een voorstelling, toevallig ontmoet waarna we meerdere keren haar tegenkwamen bij een aantal projecten waarbij zij actief is... 


Daarnaast heeft zij voor ons diverse verhalen voorgelezen ter verstrooiing in deze vervellende coronatijd... Hieronder staan wat sprookjes en via deze link kunt U kijken bij de diverse activiteiten die wij op film hebben vastgelegd. 

Hans Sparnaay


Hans Sparnaay vertelt bij het Seniorenjournaal zijn verhalen. De verhalen zijn verrassend, spannend en de sprookjes komen helemaal tot leven in die paar minuten dat Hans in de huid kruipt van zijn karakters…


Hans heeft het vertellen van verhalen van huis uit meegekregen. Zijn moeder vertelde de prachtigste verhalen uit Indië en zijn vader kon voor het naar bed gaan zelfverzonnen verhalen vertellen, waar Hans als kind erg van genoot. Hans heeft een storyteller-opleiding gevolgd aan de Tory Academie in Rotterdam. 


Sinds jaren heeft hij een eigen verhalenrubriek op de Haagse zender Regio-TV. Een keer per maand vertelt hij in de uitzending van het Seniorenjournaal een zelf samengesteld verhaal voor.

Duik in het video verleden van Haagse Dingen


Bekijk hier oude uitzendingen en reportages die de mensen van Haagse Dingen in de afgelopen jaren hebben gemaakt...

Uw nieuwsberichten!!


Mocht er belangstelling bestaan om bepaalde onderwerpen aan te dragen voor het maken van een reportage, dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een afspraak of nadere informatie.

Stichting Haagse Dingen,

Postadres: Stortenbekerstraat 360,

2525 SV ’s-Gravenhage


E-mail: redactie@haagsedingen.nl

KvK: 59393572


Bekijk hier ons videoarchief >>> hier