Info - DVD

Haagse Dingen


Regelmatig verschijnen bijdragen van Haagse Dingen in de zendtijd van het Senioren Journaal een programma op InfoThuis. Uiteraard zijn wij ook op onze eigen Facebook te vinden. >>>>>>>>>>>>.


Stichting

Het stads(televisie)journaal Haagse Dingen is sinds 9 december 2013 een stichting. Nadat drijvend kracht Dennis Simonis twee jaar lang Haagse Dingen uit eigen middelen heeft betaald, werd het tijd om naar de toekomst kijken. Een van de prioriteiten was het vormen van een stichting. In deze nieuwe vorm kijkt Haagse Dingen ook verder wat betreft de uitbreiding van het aantal vrijwilligers en het aanvragen van subsidies. Velen kennen Haagse Dingen al van de uitzendingen op Den Haag TV.


Redactiepostadres: Stortenbekerstraat 360, 2525 SV Den Haag Redactie: redactie@haagsedingen.nl

Bestuur


De invulling van het Dagelijks Bestuur van de stichting staat ook al vast. Oprichter Dennis Simonis is voorzitter, Ineke Dijkstra secretaris en Dennis Wijmer penningmeester. Voor de rest blijft Haagse Dingen wat het nu ook al is: een televisiemagazine waarin reportages te zien zijn die gemaakt worden in de hele stad Den Haag voor en door bewoners en niet gebonden aan een doelgroep.

U heeft een reportage gezien die u graag op dvd zou willen hebben, dat kan...


Maak 10 euro over op bankrekeningnummer: NL54 RABO 0383 1804 14 ter name van DL Simonis. Email vervolgens naar redactie@haagsedingen.nl en geef aan welk onderwerp u wilt hebben en waarvoor u deze dvd voor gaat gebruiken.


Waarom deze kosten en wat gebeurt er met die 10 euro?


Omdat Haagse Dingen in het geheel op vrijwilligers draait(wij krijgen dus geen subsidie) mogen en willen wij geen kosten of winst maken. De 10 euro gaat in het potje voor de kosten die Haagse Dingen maakt tijdens het maken van de diversen onderwerpen..

Heeft u een leuk idee voor een onderwerp!


Laat het ons weten